Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vegansk tantanmen Automatisch oversat

Einfach 11. december 2023
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.

Omfavn den kolde årstid med denne veganske, hjertevarmende ramen-suppe. Vores ramen-bouillon gør det muligt.

2 spsk. Jordnøddesmør eller tahin
2 spsk. Riseddike
1 spsk. Sprød chiliolie
70 g KoRo soja strimler fint
1,5 tsk. revet hvidløg
1,5 tsk. revet ingefær
2 spsk. Sojasauce
1 Doubanjiang (kinesisk krydret bønnepasta), alternativt gochujang eller sambal oelek
1 glas KoRo Ramen-bouillon (720 ml)
250 ml Sojadrik
2 Baby pak choi, halveret på langs
400 g forkogte ramen-nudler
2 Forårsløg (kun den grønne del), skåret i fine skiver
1 stort nori-ark, skåret i 4 firkanter
1 tår Sprød chiliolie til pynt
  • Schritt 1/6

    Bland alle ingredienserne til basen (jordnøddesmør, riseddike og sprød chiliolie) i en skål.

  • Schritt 2/6

    Udblød sojastrimlerne kortvarigt i lidt kogende vand, og si det overskydende vand fra.

  • Schritt 3/6

    Steg ingefær og hvidløg kort i lidt olie på en pande, tilsæt sojastrimlerne, og steg i 2-3 minutter. Afglans med sojasauce og eventuelt sherry eller vin, rør doubanjiang i, lad det simre kort, og sæt det til side.

  • Schritt 4/6

    Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Halver pak choi, og læg dem i kogende vand i ca. 1 minut. Læg begge dele til side.

  • Schritt 5/6

    Varm ramen-bouillonen op i en gryde, og tilsæt sojadrik. Hæld det derefter i skålen med basen, og rør godt rundt. Tilsæt nudler og pak choi, og læg sojanudlerne ovenpå.

  • Schritt 6/6

    Pynt med forårsløg og sesamfrø.

Hvad andre har sagt om Vegansk tantanmen

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne