Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Veganske banan-chokolade-muffins Automatisch oversat

Moderat 16. november 2022
Vorbereitungszeit:
25 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Intet slår nogle saftige bananchokolademuffins. De er en rigtig lækkerbisken, og det bedste ved dem er, at de er helt veganske!

2 stk. modne bananer
50 ml Rapsolie
1 drys Vanillesalz
50 g Brunt sukker
1 tsk. Vaniljeekstrakt
200 g Speltmel type 630
5 spsk. Hasselnøddepuré
1 tsk. Æblecidereddike
2 tsk. Bagepulver
120 ml Havredrik
100 g Schokodrops
2 tsk. Kakaonibs
1 drys Kanel
  • Schritt 1/10

    Vej alle ingredienserne af, og hav dem klar.

  • Schritt 2/10

    Forvarm ovnen til 190 grader top- og bundvarme.

  • Schritt 3/10

    Beklæd en muffinplade med muffinsforme.

  • Schritt 4/10

    Kom først den modne banan i røreskålen, og tryk den flad med en gaffel. Jo mere moden bananen er, jo sødere er den, og du kan variere mængden af sukker mellem 50-75 g.

  • Schritt 5/10

    Tilsæt nu alle de flydende ingredienser, og pisk kortvarigt.

  • Schritt 6/10

    Tilsæt nu de tørre ingredienser med en spiseskefuld, indtil du har en dejlig cremet homogen blanding.

  • Schritt 7/10

    Bland ikke for længe, ellers bliver dejen sej, og muffinsene bliver faste.

  • Schritt 8/10

    Kom dejen i de forberedte muffinsforme.

  • Schritt 9/10

    Drys med et par chokoladedråber, kakaonibs og hasselnødder.

  • Schritt 10/10

    Bages på midterste rille i 20 minutter, til de er brune. Lad dem køle af på en rist.

Hvad andre har sagt om Veganske banan-chokolade-muffins

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne