Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Veganske burritos Automatisch oversat

Einfach 16. januar 2024
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.

Saftigt, sprødt og smagfuldt: vores nye veganske Mühlen-hakkekød i aktion.

1 pk. Vegansk hakket kød
60 ml Grøntsagsbouillon
1 Tortillas af hvede- eller speltmel
150 g vegansk revet ost
1 Avocado
0 efter behov Salt og peber
0 saft en halv citron
3 Tomaten
1 tår Olivenolie
1 saft en frisk lime
0 efter behov Koriander
0 efter behov Salt og peber
100 g Vegansk mayo
70 g Sojayoghurt, naturel
1 mellemstor agurk
1 tsk. Agavesirup
0 saft en kalk
1 Mellemstort fed hvidløg
2 spsk. Chili-sauce
0 efter behov Salt og peber
90 g Langkornet ris
1 lille løg, finthakket
1 Hvidløgsfed
1,5 spsk. Tomatpulp
180 ml Grøntsagsbouillon
1 tår Olivenolie
  • Schritt 1/6

    Tilbered den veganske fars efter anvisningen på pakken, og tilsæt yderligere 60-70 ml grøntsagsbouillon under stegningen for at få en ekstra saftig konsistens.

  • Schritt 2/6

    Vask de langkornede ris. Sautér løgene i olivenolie, til de er gennemsigtige, tilsæt hvidløg, og svits kort. Rør tomatpuréen i, og steg videre i ca. 1 min. Tilsæt risene. Tilsæt grøntsagsbouillon og lidt salt, og kog efter pakkens anvisninger.

  • Schritt 3/6

    Kom alle ingredienserne til saucen i en blender, og blend, til den er glat.

  • Schritt 4/6

    Lav salsaen ved at skære tomaterne i små tern og blande dem med olivenolie, salt, peber, limesaft og koriander.

  • Schritt 5/6

    Mos avocadoen til guacamole, og bland den med salt, peber og citronsaft.

  • Schritt 6/6

    Varm lidt olie på en pande, og steg en tortilla på hver side, drys med lidt vegansk ost. Fyld derefter tortillaen, rul den sammen, og steg den igen på alle sider, indtil den er sprød, hvis det er nødvendigt.

Hvad andre har sagt om Veganske burritos

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne