Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Veganske Hack Burritos Automatisch oversat

Einfach 22. november 2023
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.

Vi hakker, rigtig meget! Siden vi fik lov til at teste vores veganske Mühlen-hakkekød, har der ikke været andet på bordet. Uanset om det er i bolo eller burritos, fungerer hakket altid og bringer den gode følelse med sig.

1 pk. Vegansk hakket kød
2 Tortillas af hvede eller majs
70 g Ris efter eget valg
1 dåser Kidneybønner (ca. 250 g drænet vægt)
1 (vegansk) Frisk fløde
15 Cocktailtomater, skåret i fine tern
0,5 grøn peber i fine tern
1 saft fra en citron
2 spsk. Olivenolie
1 drys Salt og peber
1 Avocado
1 bæger Koriander, finthakket
0,5 Skalotteløg, finthakket
1 spsk. Saft af en citron
  • Schritt 1/5

    Tilbered den veganske fars i henhold til anvisningen på pakken.

  • Schritt 2/5

    Varm bønnerne i en gryde, og tilbered risene efter pakkens anvisninger.

  • Schritt 3/5

    Bland alle ingredienserne til tomatsalaten sammen i en skål.

  • Schritt 4/5

    Udsten avocadoen, og mos frugtkødet med en gaffel. Rør koriander, skalotteløg, olivenolie og citronsaft i, og krydr med salt og peber.

  • Schritt 5/5

    Smør tortillaerne med cremefraiche og guacamole, og top jævnt med ris, bønner, tomatsalat og vegansk hakkekød. Fold siderne ind, og rul tortillaen sammen fra bund til top. Steg dem derefter kort på en pande med lidt olie, til de er gyldenbrune på alle sider.

Hvad andre har sagt om Veganske Hack Burritos

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne