Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vi ruller ind i sommeren: vores opskrift på friske sommerruller Automatisch oversat

Moderat 20. december 2023
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
5 Min.

Hvad med en sofistikeret og velsmagende snack? Disse sommerruller er lige sagen på solrige dage! Sprøde grøntsager, friske krydderurter og møre risnudler pakket ind i rispapir - og det bedste af det hele er vores veganske Mühlenfilet, som giver den ultimative smag til disse sommerlige rispapirruller. En lækker peanutsauce afrunder smagen. Find ingredienserne frem, rul ærmerne op, og lad os komme i gang!

12 runde rispapirplader (22 cm i diameter)
100 g Risnudler eller glasnudler
1 pakke Vegansk møllefilet
175 ml Vand
4 spsk. Rapsolie
0,5 Agurk, skåret i fine stave
2 små gulerødder, skåret i fine stave
1 Paprika, skåret i tynde strimler
150 Rødkål, skåret i tynde skiver
1 håndfuld Mynte/korianderblade til servering (valgfrit)
65 g Jordnøddesmør
2 spsk. Sojasauce
1 spsk. Riseddike
2 spsk. Ahornsirup
2 spsk. Sesamolie
1 stort fed hvidløg, knust
1 tsk. frisk ingefær, revet
1 efter behov Sriracha
2 spsk. Saft af en lime
1 efter behov lidt vand eller kokosmælk
1 efter behov Hakkede ristede og saltede jordnødder
1 frische Limette, geviertelt
1 efter behov Sesam
  • Schritt 1/8

    Forbered grinderfileten ved at tilsætte 175 ml koldt vand og 2 spsk rapsolie til posens indhold. Stil blandingen i køleskabet i 30 minutter. Form derefter fileterne, og steg dem i ca. 5-6 minutter i 2-3 spsk. rapsolie ved middel varme.

  • Schritt 2/8

    Fyld en stor, lav skål med varmt vand, og dyp rispapiret kortvarigt i det, indtil det er lidt blødt. Sørg for, at du ikke lægger det i blød for længe, for så går det hurtigt i stykker! Læg derefter rispapiret på en stor tallerken.

  • Schritt 3/8

    Læg mynteblade, grøntsager og grinderfilet tæt sammen på rispapiret.

  • Schritt 4/8

    Løft nu forsigtigt den nederste ende af rispapiret, og læg det godt fast over grøntsagerne. Fold derefter de yderste sider indad som en wrap, og rul det sammen.

  • Schritt 5/8

    Gør det samme med resten af rispapiret og fyldet.

  • Schritt 6/8

    Du kan drysse de færdige sommerruller med sesamfrø og hakkede jordnødder efter smag.

  • Schritt 7/8

    Til peanutsaucen skal du bruge peanutbutter, sojasauce, ahornsirup, riseddike, sesamolie, hvidløg, ingefær, sriracha og limesaft. Kom alle ingredienserne i en højhastighedsblender, og blend til en jævn masse. Du kan tilsætte lidt mere vand eller kokosmælk, indtil saucen har den ønskede konsistens.

  • Schritt 8/8

    Servér sommerrullerne med den lækre peanutsauce og friske limefrugter. Nyd dit måltid!

Hvad andre har sagt om Vi ruller ind i sommeren: vores opskrift på friske sommerruller

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne