Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
🗓 02.06.2018 👤 Marie Schildt

Vegansk mini-is

Vegansk miniis, et hjemmelavet isalternativ, der er perfekt til sommeren!

Vegansk mini-is

Som madblogger på Instagram "Veganezeit", sundhedscoach på YouTube "Stefan Männlein - Ernährung ist Medizin" og far til en datter på 2 år er jeg meget opsat på at spise sundt for mig selv og min familie, men føler stadig, at jeg ikke behøver at undvære noget.

For mig betød det at opgive normalt industrisukker og alle ikke-naturlige og dyrebaserede ingredienser. Da jeg elsker smagen af kokos og cashewnødder, lød det som en god idé for mig at kombinere dem.

Jeg må indrømme, at jeg blev meget overrasket over resultatet. Med denne smag er der ingen, der har brug for almindelig is fra supermarkedet længere. Så mit tip til dig: Du er nødt til at prøve det ;). Men lad os nu komme i gang, så vil du se, hvor hurtigt og nemt det er.

Ingredienser til isen:

(Giver ca. 7 stykker.)

Fyld til isen:

Til chokoladen:

Forberedelse:

Til isfyldet lægges cashewnødderne i blød i vand natten over eller i mindst en time (det resterende vand kan hældes fra). Kokosblomstsukkeret skal også males fint i en blender for at gøre fyldet virkelig cremet. Når forberedelserne er færdige, kan du gå i gang: Kom cashewnødder, kokosmælk, vaniljepulver og kokosblomstersukker i blenderen, og blend kortvarigt, så du får en dejlig cremet blanding. Hæld blandingen i isforme, og sæt dem i fryseren i cirka en time. I mellemtiden er det bedst at forberede chokoladen. Det er også en god idé at male kokosblomstersukkeret. Stil derefter glasset med kokosolien i en gryde med varmt vand, og vent, til kokosolien er flydende. Rør den flydende kokosolie sammen med kakaopulver og malet kokosblomstsukker i en lille skål med en gaffel, indtil der ikke er flere klumper. Hvis stuetemperaturen er under 22 grader, skal du sætte skålen med chokoladen i varmt vand for at holde den flydende. Dyp derefter det frosne cremefyld i chokoladen. For at nyde Magnum'en dejlig cremet, skal den optøs ved stuetemperatur i ca. 3-5 minutter, før den spises.

Mange tak til Stefan for denne fantastiske opskrift! Husk at tjekke hans Instagram-konto og YouTube-kanal.

Instagram: veganezeit

YouTube: Stefan Männlein - Ernæring er medicin