115,50 kr.*
Priser er inkl. moms, plus forsendelse
Køb nu: Økologisk røget tofu mandel-sesam 6 x 200 g
Den røgede mandel-sesamtofu kombinerer intense røgede aromaer med den milde, nøddeagtige note af friskhakkede mandler og sesam. Slutteligt raffineret med en knivspids havsalt er den leger denne tofu med dine smagsløg. Den ekstraordinære smag inspirerer til at slippe fantasien løs i køkkenet og fremtrylle nye kulinariske kreationer. Det bedste: Vi får vores tofu og de deri forarbejdede sojabønner fra 100% kontrolleret økologisk EU-landbrug.
Proteinrigt naturtalent
Særligt vegetarer og veganere leder ofte efter velsmagende kødalternativer med en lignende krydret umamismag. Takket være den naturlige røgning med trærøg skabes den for røget tofu så kendte, fine aroma, der minder om kød og røget laks. Hvis du vil forstærke smagen, kan du marinere tofuen med frisk chiliolie og hvidløg – en smagseksplosion er garanteret!
Røget tofu kan tilberedes på en lang række forskellige måder: hvad enten det krydret og stegt, drysset over salaten, som ekstra bid i den cremede lasagne eller i finthakket form i bolognese-saucen – tofuen vil altid tilføje det aromatiske, proteinfyldte ekstra.
Din plantebaserede energileverandør
Den økologiske røgede tofu med en mandel og sesam er ikke kun et ægte allrounder, men består også udelukkende af vegetabilske ingredienser, der blandt andet er en god og solid kilde til protein. Du kan desuden også bruge tofuen kold og udskåret som topping på brød eller som basis for dit hjemmelavede tofu-smørepålæg.
Gennemsnitligt næringsindhold | per 100 g |
---|---|
Energi (i kj/kcal) | 780 / 187 |
Fedt | 12 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 1.9 g |
Kulhydrater | 1.4 g |
Heraf sukkerarter | 1.4 g |
Kostfibre | 2.9 g |
Protein | 17 g |
Salt | 0.22 g |
Varenummer: | TOFU_007_T6 |
---|---|
Bedst før | 07.08.2024 |
Oprindelse | Slovenien |
Øko-oprindelse | EU-/ikke-EU-landbrug |
Indhold | 1.2 kg |
Producent | KoRo |
EAN/GTIN | 4260654786538 |
Datablad | Specifikation |
Øko-kontrolorgan |
|
Spor | Forklaring af sporhenvisning |
Forsendelse | Leveringstid |
Virksomhed |
KoRo Handels GmbH Hauptstraße 26, 10827 Berlin |
Opbevaring | Opbevares efter åbning i køleskab og anvendes inden for 2 dage. |
Ingredienser | 93 % tofu (56 % SOJA*, vand, koaguleringsmiddel: magnesiumklorid), 3 % MANDLER*, 3 % SESAM, salt *fra økologisk landbrug |
Krydskontaminering | Kan indeholde spor af GLUTEN og SELLERI |
Varebetegnelse | Økologisk røget tofu med mandler og sesam |
Etikethenvisning | Ingredienser, næringsværdier og emballage kan variere. For korrekte oplysninger henvises til produktbeskrivelsen. |
Presse og forhandlere | Download billede uden baggrund |
Produktion
Ursprünglich kommt Soja aus China. Mittlerweile wird allerdings die Hälfte aller geernteten Sojabohnen aus südamerikanischem Anbau bezogen. Damit unser Tofu nicht einmal quer um die Welt gereist ist, bevor er bei Dir zu Hause ankommt, stellen wir ihn aus Sojabohnen her, die aus kontrolliert biologischem EU-Anbau stammen.
Bei der Sojapflanze handelt es sich um eine Pflanzenart aus der Familie der Schmetterlingsblütler, die den Hülsenfrüchten untergeordnet ist. Die Nutzpflanze kann bis zu 40 cm groß werden und trägt ovale Blätter.
Die Sojabohnen reifen in einer länglich grünen Hülse heran. Um diesen Reifeprozess nicht zu beeinträchtigen, ist es wichtig, dass die Pflanze über einen ausreichend stickstoffhaltigen Nährboten verfügt. Dieser ist ein wichtiger Baustein für die Entstehung von Soja-Eiweiß.
Nachdem die Sojabohnen ausgereift sind, können sie schließlich zwischen Mitte September und Anfang Oktober gedroschen und somit geerntet werden. Ob die Sojabohnen reif sind, erkennt man daran, dass sie beim Schütteln der Pflanze in den Hülsen rascheln.
Die beliebten Edamame beim Sushi-Laden um die Ecke sind übrigens nichts anderes als unreif geerntete Sojabohnen, die in Wasser gekocht und anschließend leicht gesalzen wurden.
Nach der Ernte werden die Sojabohnen zunächst in Einweichbehälter gegeben, wo sie innerhalb der nächsten Stunden stark aufquellen. Danach werden sie zu einer Flüssigkeit verarbeitet und denaturiert.
Unter Zugabe von Nigari als Gerinnungsmittel flockt die Flüssigkeit aus und es bildet sich neben Molke das hochwertige Sojaeiweiß. Aus dieser Masse entstehen in einem sogenannten Presskasten schließlich feste Tofu-Blöcke.
Durch die natürliche Räucherung mit Holzrauch entsteht das für Räuchertofu so bekannte feine Aroma.
Sådan har prisen udviklet sig over tid
Alle oplysninger uden garanti!
Login
Super!
smager fantastisk
Fremragende værdi for pengene
Xxxxxxxxxxxx
Aber aussehen tut es lecker.
Røget tofu
Smagen er for stærk til mw
Skuffet over smagen
Hej, mange tak for din feedback. Vi er meget kede af, at tofuen ikke faldt i din smag. Vi er sikre på, at du vil finde en anden version, der passer til din smag. Alt det bedste fra dit KoRo-team :)
Jeg glæder mig til at prøve det
Vores bestsellere
Gå på opdagelse iblandt vores og jeres absolutte yndlingsprodukter!
KoRo Handels GmbH
08.08.2023
Buon pomeriggio gentile cliente, grazie per aver recensito il prodotto. Accogliamo quanto dichiarato e ne terremo conto per migliorare l'articolo in futuro. Un caro saluto KoRo Italia