Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Æblemuffins med valnøddekerner Automatisch oversat

Einfach 17. februar 2018
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Muffins smager ikke kun godt, de ser også godt ud og er en god gave til fester, fødselsdage eller bare en hyggelig komsammen med kaffe og te. I denne opskrift har vi brugt kombinationen af æble, kanel og valnødder. Nødderne giver muffinsene knasende stykker, æblet tilføjer en frisk frugtagtig note, og kanelen er det afrundende krydderi. Selv hvis du er på udkig efter en bageopskrift i sidste øjeblik, kan vi varmt anbefale disse æblemuffins.

2 kopper Havregryn
1 kopper Valnøddemel
1 kopper Ahornsirup
1 kopper Plantedrik
1 kopper Kokosolie
1 spsk. Kanel
2 spsk. (Kokosnød) yoghurt
1 tsk. Bagepulver
1 kopper Walnusskerne
2 Æbler
  • Schritt 1/4

    Bland alle ingredienserne godt sammen i en stor skål.

  • Schritt 2/4

    Smør en muffinsform eller beklæd den med ramekiner, og fordel dejen jævnt i dem.

  • Schritt 3/4

    Bages ved 180°C i ca. 20-25 minutter, indtil muffinsene er gyldenbrune.

  • Schritt 4/4

    Lad æblemuffinsene køle af, og nyd dem.

Hvad andre har sagt om Æblemuffins med valnøddekerner

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne