Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Bircher-müsli med maka-quinoa Automatisch oversat

Einfach 7. juli 2019
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Back- / Ruhzeit:
2 Std.

Er det ikke nemmere at stå op, når morgenmaden allerede er klar og venter på dig? Du kan sagtens forberede denne opskrift aftenen før.

1 kop Soja yoghurt
2 spsk. Maca-pulver
1 spsk. Ceylon-kanel
1 Æble
1 Gulerod
4 spsk. Quinoa Flocken
3 Datoer
1 håndfuld Dinkelflakes
1 spsk. Psylliumskaller
1 spsk. Kakaonibs
1 håndfuld Crispies med sojaprotein
1 håndfuld tørret frugt
  • Schritt 1/4

    Bland sojayoghurten med alle de hakkede ingredienser og krydderier i en større skål, og rør godt rundt.

  • Schritt 2/4

    Stil blandingen i køleskabet i mindst to timer - gerne natten over.

  • Schritt 3/4

    Hæld Bircher-müsli i et glas eller en skål.

  • Schritt 4/4

    Vælg og pynt med topping.

Hvad andre har sagt om Bircher-müsli med maka-quinoa

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne