Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Boghvede-grøntsagsskål med tahinsauce og frø Automatisch oversat

Einfach 16. juni 2020
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

En superenkel og hurtig opskrift, der er perfekt til frokost.

120 g Boghvede
1 spsk. Olivenolie
100 g Rosenkål
10 stk braune Svampe
1 stykke Rote Beete
0,5 Broccoli
2 stk Pastinakker
1 tsk. Salt
1 tsk. Peber
1 tsk. Gurkemeje
1 tsk. Sesam
1 fed Hvidløg (valgfrit)
1 tsk. Paprika
6 spsk. Vand mere om nødvendigt
1 fed Hvidløgsfed
1 tsk. Solsikkefrø
5 spsk. Tahini
1 tsk. Zitronensaft
1 drys Hav- eller stensalt
1 spsk. Honig oder Ahornsirup, Reissirup, Dattelsirup
  • Schritt 1/5

    Tilsæt boghvede til den dobbelte mængde kogende vand med en teskefuld grøntsagsbouillon. Lad det simre under låg i ca. 20 minutter, indtil boghveden har absorberet vandet helt.

  • Schritt 2/5

    I mellemtiden renses grøntsagerne, skrælles om nødvendigt og skæres i mundrette tern.

  • Schritt 3/5

    Varm olivenolien i en gryde, pres hvidløgsfeddet i, og sauter det i ca. 1 minut. Tilsæt broccoli, og sauter i ca. 5 minutter. Tilsæt derefter resten af grøntsagerne.

  • Schritt 4/5

    Bland alle ingredienserne til tahinsaucen i en skål.

  • Schritt 5/5

    Når boghveden er klar, og grøntsagerne er kogt bløde, blandes de sammen i en skål eller tallerken, saucen hældes over, og der toppes med let ristede solsikkekerner og sesamfrø. Nyd dit måltid!

Hvad andre har sagt om Boghvede-grøntsagsskål med tahinsauce og frø

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne