Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Chai-Granola Automatisch oversat

Einfach 14. juli 2019
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.

Denne granola bliver din nye yndlingsmüsli på ingen tid!

  • Schritt 1/6

    Forvarm ovnen til 160 °C.

  • Schritt 2/6

    Bland de tørre ingredienser godt i en stor skål.

  • Schritt 3/6

    Smelt kokosolien, og hæld den over de tørre ingredienser sammen med ahornsirup.

  • Schritt 4/6

    Bland det hele godt, og læg det på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk lidt ned, så der dannes klynger under bagningen.

  • Schritt 5/6

    Bages i ca. 15 minutter. Det er bedst at tjekke hvert minut efter 10 minutter, da tranebærrene let brænder på. Tag ud af ovnen, så snart tranebærrene bliver mørke.

  • Schritt 6/6

    Lad det køle af uden at røre i det, og når granolaen er kølet af, deles den i klynger og opbevares i en lufttæt beholder.

Hvad andre har sagt om Chai-Granola

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne