Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Fyldte dadler med jordnøddesmør og gelé Automatisch oversat

Einfach 17. august 2019
Vorbereitungszeit:
15 Min.

Peanut butter and jelly-sandwiches var i går! I dag fylder du den med den velafprøvede kombination af jordnøddesyltetøj og frugtsøde dadler.

6 stk Medjool-dadler
6 tsk. Jordnøddesmør
100 gram Hindbær
1 stk Jordnøddekerner
1 spiseske Ahornsirup
1 spiseske Chia Samen
  • Schritt 1/3

    Til chiamarmeladen opvarmes de frosne hindbær i en gryde. Rør chiafrø og ahornsirup i, og lad det simre ved svag varme i yderligere 5 minutter. Tag det derefter af varmen, og lad det køle helt af.

  • Schritt 2/3

    Skær dadlerne i halve, fjern kernerne, og fyld dem med en skefuld jordnøddesmør og den hjemmelavede marmelade.

  • Schritt 3/3

    Hak jordnøddekernerne, og drys dem over toppen.

Hvad andre har sagt om Fyldte dadler med jordnøddesmør og gelé

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne