Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Havre-kokos-kopper Automatisch oversat

Einfach 24. februar 2021
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Havregrynskopper med kokosyoghurt.

100 g Havregryn
20 g Kokosolie
1 stk Banane
25 g Kokosflager
1 tsk. Kanel
2 spsk. Sødemiddel, f.eks. agavesirup
1 drys Salt
6 spsk. Yoghurt med kokosnød
30 g hvid mandelmasse
1 håndfuld Kakaonibs
1 håndfuld Kokosnøddechips
30 g hvid mandelmasse
1 håndfuld Frysetørrede hindbær
30 g hvid mandelmasse
  • Schritt 1/4

    Forvarm ovnen til 170 grader top-/bundvarme. Mos bananen med en gaffel. I mellemtiden smelter du kokosolien.

  • Schritt 2/4

    Tilsæt havregryn, kokosolie, kokosflager, kanel, salt og eventuelt honning eller agavesirup til bananen, og bland det hele godt. Fordel blandingen i seks muffinsforme, og tryk dem godt ned.

  • Schritt 3/4

    Lav en fordybning i midten. Bag kopperne i ca. 20 minutter. Tag dem ud, når kanterne er brune, og lad dem køle af.

  • Schritt 4/4

    Tag kopperne ud af formene, og fyld dem med kokosyoghurt. Du kan bruge (frysetørrede) bær eller andre frugter som topping. Kokoschips, nøddepuré, kakaonibs eller lignende kan også bruges.

Hvad andre har sagt om Havre-kokos-kopper

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne