Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Hvid chokolade Automatisch oversat

Einfach 23. februar 2019
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Back- / Ruhzeit:
1 Std.

Chokolade behøver ikke altid at indeholde en stor portion industrisukker. Hvis du laver din egen chokoladebar, ved du præcis, hvilke ingredienser den indeholder. Vores opskrift på hvid chokolade er f.eks. sødet med kokosblomstsukker og agavesirup. Slutresultatet er en lækkerbisken - til at give som gave eller til egen nydelse!

  • Schritt 1/5

    Smelt kakaosmør, kokospuré og kokosolie i et vandbad, indtil du har en glat, flydende masse.

  • Schritt 2/5

    Tag den ud af vandbadet, og bland alle de andre ingredienser i. Bland det godt sammen.

  • Schritt 3/5

    Hæld nu den flydende mase i en (eller flere) silikoneform(e).

  • Schritt 4/5

    Stil den i køleskabet i mindst 1 time, så blandingen kan stivne.

  • Schritt 5/5

    Lad den derefter stå ved stuetemperatur i kort tid, så den fulde aroma kan udvikle sig. Nu kan du nyde den!

Hvad andre har sagt om Hvid chokolade

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne