Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Kage med chokolade og jordnøddesmør Automatisch oversat

Moderat 9. februar 2021
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
1:05 Std.

En lækker kage med en sød note til vintersæsonen.

250 g Speltmel
100 g Xylit
50 g Jordnøddemel
50 g Sukker fra kokosnøddeblomster
2 tsk. Bagepulver
100 ml Öl
160 g Jordnøddesmør
0,5 tsk. Vanillepulver
300 ml Havredrik
2 tsk. Æblecidereddike
2 spsk. Schokodrops
20 g Kakaopulver
2 drys Salt
  • Schritt 1/8

    Bland begge meltyper, xylitol og kokosblomstersukker, vanilje og bagepulver.

  • Schritt 2/8

    Bland havredrik med æblecidereddike, og tilsæt det til de tørre ingredienser.

  • Schritt 3/8

    Tilsæt forsigtigt olien, og bland forsigtigt alle de flydende ingredienser med de tørre ingredienser uden at røre for meget.

  • Schritt 4/8

    Del dejen i to skåle.

  • Schritt 5/8

    Bland halvdelen af dejen med salt og peanutbutter. Bland den anden halvdel af dejen med kakaopulver og chokoladedråber (tilsæt evt. en lille slurk havredrik her).

  • Schritt 6/8

    Smør nu brødformen, og hæld de to deje i lag, og bland lagene let med en gaffel eller ske.

  • Schritt 7/8

    Bag kagen i den forvarmede ovn i ca. 65 minutter. Lad kagen køle af, og tag den derefter ud af formen.

  • Schritt 8/8

    Pynt med smeltet chokolade, chokoladedråber eller jordnødder, som du vil.

Hvad andre har sagt om Kage med chokolade og jordnøddesmør

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne