Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Marcipan-valmuefrø-mousse Automatisch oversat

Einfach 2. juni 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Back- / Ruhzeit:
2 Std.

Til de veganske gourmeter: valmuefrø-marcipan-creme-dessert.

50 g Mohn
150 g Marcipan uden tilsat sukker
1 tsk. Agar Agar
350 g Havredrik
3 spsk. Erythritol
200 g Vegansk flødeskum
  • Schritt 1/2

    Bring havredrikken i kog med marcipan og agar agar, indtil alt er opløst. Lad det simre i 1-2 minutter, og afkøl derefter til det er lunkent.

  • Schritt 2/2

    Vend flødeskummet i, hæld det i skåle, og stil dem i køleskabet i 1-2 timer, så de stivner.

Hvad andre har sagt om Marcipan-valmuefrø-mousse

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne