Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Simpelt banan-ingefærbrød Automatisch oversat

Einfach 15. januar 2021
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
45 Min.

Alle er ved at lære bananbrød at kende, men har du nogensinde prøvet det med ingefærstykker?

2 spsk. Mel af hørfrø
3 overmodne bananer
100 g Brun mandelmasse
3 spsk. Vand
70 g Kokosmel
90 g Mandelmel
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Kanel, stødt
1 tsk. Kardemomme, stødt
60 g tørret ingefær (helst uden sukker)
1 tsk. Vaniljeekstrakt
125 g (vegansk) yoghurt eller mandeldrik
1 drys Salt
  • Schritt 1/7

    Forvarm ovnen til 180 °C, og beklæd en brødform med bagepapir.

  • Schritt 2/7

    Bland hørfrømel og vand til et "hørfrøæg", og lad det stå i kort tid.

  • Schritt 3/7

    Pisk bananerne i en skål sammen med vaniljeekstrakt, mandelmasse og "hørfrøægget", til det er homogent.

  • Schritt 4/7

    Bland mandelmel, kokosmel, bagepulver og krydderier, og tilsæt det til de våde ingredienser.

  • Schritt 5/7

    Bland alle ingredienser til en homogen dej.

  • Schritt 6/7

    Fold til sidst de tørrede ingefærstykker i. Skær dem i små stykker på forhånd, hvis det er nødvendigt.

  • Schritt 7/7

    Hæld dejen i brødformen, og bag den i ovnen i 40-45 minutter.

Hvad andre har sagt om Simpelt banan-ingefærbrød

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne