Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Tofu-rød skål Automatisch oversat

Einfach 24. februar 2021
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.

Denne veganske skål indeholder en lækker balsamicodressing og er pyntet med pinjekerner.

200 g Rød Tofu
1 kop(per) Bulgur
50 g Oliven
150 g Tørrede tomater
1 håndfuld Pinjekerner (ristede)
2 Stiklinger af cherrytomater
1 bæger Rucola
2 spsk. Balsamico-Essig
1 håndfuld Basilikum
2 spsk. Olivenolie
3 spsk. Balsamico-cremer
1 drys Salt
1 drys Peber
  • Schritt 1/7

    Skær tofu rosso i strimler, og steg dem på en pande.

  • Schritt 2/7

    Kog bulguren i grøntsagsbouillon.

  • Schritt 3/7

    Vask friske grøntsager.

  • Schritt 4/7

    Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldenbrune.

  • Schritt 5/7

    Anret bulguren i midten af en dyb tallerken, og fordel de øvrige ingredienser omkring den.

  • Schritt 6/7

    Bland olivenolie, balsamicoeddike og grofthakket frisk basilikum til en dressing, og hæld den over skålen.

  • Schritt 7/7

    Pynt med balsamicocreme og basilikumblade.

Hvad andre har sagt om Tofu-rød skål

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne