Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vegansk bananbrød med valnødder Automatisch oversat

Einfach 11. januar 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
50 Min.

Et vegansk bananbrød med valnødder og vanilje.

80 g Rapsolie
1 knsp. Salt
1 tsk. Vanillepulver
3 stk Bananer
120 g Rørsukker
70 g Valnødder
1 pose Bagepulver
250 g Speltmel
0,5 tsk. Magarine/Kokosfett
  • Schritt 1/6

    Smør en kageform med plantemargarine eller kokosolie, og forvarm ovnen til 150 grader celsius.

  • Schritt 2/6

    Mos bananerne, og purér dem fint. Tilsæt olie, salt og vaniljepulver, og rør det godt sammen.

  • Schritt 3/6

    Hak valnødderne groft (gem en lille smule til sidst), og tilsæt dem sammen med sukkeret, og bland igen.

  • Schritt 4/6

    Bland melet med bagepulveret, og rør det også i.

  • Schritt 5/6

    Hæld blandingen i den smurte kageform. Hak valnødderne fint, og drys dem over blandingen.

  • Schritt 6/6

    Sæt den i ovnen i ca. 50 minutter.

Hvad andre har sagt om Vegansk bananbrød med valnødder

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne