Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vegansk blomme- og figenkage med nøddecrumble Automatisch oversat

Moderat 7. september 2020
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
40 Min.

Denne blomme- og figenkage smager lige så godt, som den ser ud, og er toppet med fine nøddecrumbles.

400 g Mel (hvede- eller speltmel)
230 g brunt sukker
6 stk Figner
300 g koldt vegetabilsk smør
18 stk Blommer eller damsoner
2 spsk. koldt vand (valgfrit)
0,5 tsk. Kanel
50 g malede mandler
50 g malede hasselnødder
1 drys Salt
1 stk Saft af en citron
  • Schritt 1/7

    Bland mel, smør og sukker i en røreskål, og ælt det sammen til en glat dej.

  • Schritt 2/7

    Vask blommerne og fignerne, halver og udsten blommerne, og skær fignerne i skiver.

  • Schritt 3/7

    Skær smørret i små stykker, bland det med mel, nødder, kanel og sukker i en røreskål, og smuldr det med fingrene.

  • Schritt 4/7

    Forvarm ovnen til 180°C, rul dejen ud, og beklæd en smurt bageplade eller et ildfast fad med den.

  • Schritt 5/7

    Fordel frugten på dejen, dryp med citronsaft, og drys med sukker.

  • Schritt 6/7

    Drys med crumble, og bag i 30-40 minutter, til de er gyldenbrune.

  • Schritt 7/7

    Lad den køle af, og server den frisk.

Hvad andre har sagt om Vegansk blomme- og figenkage med nøddecrumble

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne