Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌

Damaskus kniv med ibenholt skaft 20 cm og 67 lag

332,50 kr.*

441,00 kr.*

Priser er inkl. moms, plus forsendelse

  • Kochmesser aus langlebigem Damaststahl
  • Griff aus naturbelassenem Ebenholz
  • 67 Schichten Damaststahl
  • Markante Musterung
  • Für die private und professionelle Nutzung
Giv mig besked, når produktet er på lager igen.
Ved at indsende denne formular accepterer jeg de generelle vilkår og betingelser samt privatlivspolitikken.

Køb nu: Damaskus kniv med ibenholt skaft 20 cm og 67 lag

En lang dag går til ende. Du kommer hjem og kan næsten ikke vente med at tilberede din yndlingsopskrift. Hurtigt ud i køkkenet, på med forklædet og i gang med at hakke alle ingredienserne. Skærebrættet og alle ingredienserne er klar - nu mangler du bare noget at skære med. Din hånd rækker automatisk ud efter bestikskuffen for at tage en køkkenkniv frem. Men så snart du skærer dit første snit, går det op for dig, at bladet er alt andet end skarpt. Så er det på høje tid at købe en kokkekniv, der gør det sjovt at lave mad igen! Filetering af kød med præcision, snitning af grøntsager med lethed og finhakning af krydderurter - det lyder som et job for vores damaskuskniv med ibenholtskaft. Bestil nu, og begynd at hakke med det samme!

Damaskus kokkekniv til kød, fisk, grøntsager og frugt

Vores damaskuskniv har et skarpt og holdbart blad lavet af 67 lag damaskusstål. Under produktionen foldes damaskstålet flere gange for at skabe bladets karakteristiske mønster. På grund af den komplekse fremstillingsproces har den også en høj stabilitet og er elastisk på en og samme tid. For at sikre, at kniven ligger godt i hånden, når du skærer, hakker og snitter, har vi udstyret den med et ergonomisk håndtag af naturligt ibenholt - perfekt til både privat og professionel brug!

Sådan rengør du din damaskus-kniv

Vi ønsker, at du skal have glæde af din damaskuskniv med ibenholtskaft i lang tid! Det er derfor vigtigt, at du ikke rengør din damaskuskniv i opvaskemaskinen, og du bør også undgå at lægge den i blød i vand i længere tid. Vi anbefaler, at du rengør kniven efter hver brug med lunkent vand og et mildt rengøringsmiddel og derefter tørrer den med et viskestykke. Det sikrer, at bladet ikke bliver beskadiget, og at din kniv forbliver en trofast køkkenhjælper.

Køb Damaskuskniv med ibenholthåndtag 20 cm og 67 lag

Med vores kokkekniv af damaskusstål har du altid det rigtige skæreværktøj ved hånden til at filetere, snitte, hakke og skære! Uanset om det er kød, fisk, grøntsager, krydderurter eller frugt - med vores damaskuskniv behøver du kun én kniv til at forberede ingredienserne til din næste madlavningssession. Det ergonomiske håndtag af naturligt ibenholt gør kniven behagelig at bruge. Bladet er lavet af 67 lag damaskusstål, og den komplekse fremstillingsproces sikrer, ud over et karakteristisk mønster, et stabilt og samtidig elastisk blad, der holder sig skarpt i lang tid. Bestil vores damaskkniv med ibenholtskæfte nu, og udstyr dit køkken med en langtidsholdbar køkkenhjælper.

Varenummer: MESSER_001
Indhold 1 stk
Producent KoRo
EAN/GTIN 4255582803785
Spor Forklaring af sporhenvisning
Forsendelse Leveringstid
Virksomhed KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Etikethenvisning Ingredienser, næringsværdier og emballage kan variere. For korrekte oplysninger henvises til produktbeskrivelsen.
Spørgsmål og svar: Damaskus kniv med ibenholt skaft 20 cm og 67 lag
Keine Suchergebnisse vorhanden.

Bladet på vores damaskuskniv anses for at være skarpt og holdbart på grund af fremstillingsprocessen. Men hvis din kniv mister sin skarphed, kan du slibe den med en slibesten. Slibestål er dog ikke egnet til knive af damaskusstål. 

Kokkekniven har et blad lavet af 67 lag damaskusstål, som er foldet flere gange i en kompleks fremstillingsproces. De mange lag af stål giver bladet dets karakteristiske mønster og beviser, at det er skarpt og holdbart, hårdheden er 60±2HRC. Damaskus-kniven er velegnet til at skære, hakke og snitte grøntsager, frugt, fisk eller kød (med undtagelse af ben) og er velegnet til både privat og professionel brug.
Hvis du vil have glæde af din damaskus-kniv i lang tid, bør du holde den fra opvaskemaskinen og i stedet vaske den i hånden. Du bør også undgå lange opblødningstider i opvaskevandet. Vi anbefaler, at du rengør kniven efter hver brug med lunkent vand og et mildt rengøringsmiddel og derefter tørrer den med et viskestykke. 
Vores damask kokkekniv er velegnet til at skære og hakke kød (undtagen ben), fisk, grøntsager og frugt i tern. Du kan også snitte krydderurter fint med den. 
Prisudvikling

Sådan har prisen udviklet sig over tid

Alle oplysninger uden garanti!

Hvad andre har sagt om Damaskus kniv med ibenholt skaft 20 cm og 67 lag

5/5

1 Bedømmelser


1
0
0
0
0

5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne

Upload kun billeder og videoer med en maksimal størrelse på 4 MB / stk. Tilladte formater er: jpg, png, mp4, mov.
S

Silvia H.

26.08.2023

Jeg er absolut begejstret

Jeg laver meget og ofte mad (vegansk) og viser det også på Youtube og Instagram (VeggiLeo). I mit køkken er der en række knive af høj kvalitet fra Zwilling til Güde til Evertz.
Jeg har altid troet, at jeg ejede virkelig skarpe knive indtil nu, men den her er virkelig god. Superskarp, ligger godt i hånden, og det er dobbelt så sjovt at arbejde i køkkenet. Prisen er også uovertruffen, jeg kan kun anbefale den! Med min kode: Veggileo kan du spare yderligere 5% (på alt) ;)

Vores bestsellere

Gå på opdagelse iblandt vores og jeres absolutte yndlingsprodukter!

Kunderne købte også