Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Bananbrød med chokolade Automatisch oversat

Einfach 18. december 2020
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
40 Min.

Dette søde brød kombinerer den himmelske kombination af banan og chokolade. Der er ikke mere at sige, bortset fra at jordnøddesmør måske passer perfekt som topping.

140 g Mel
20 g Risprotein
1 pose Bagepulver
1 spsk. Styrke
1 drys Salt
25 g Kakao
2 stk modne bananer
60 g Öl
1 spsk. Schokodrops
100 ml Mandelmælk
1 drys Vanillepulver
100 g Sukker
  • Schritt 1/4

    Bland mel, risprotein, stivelse, bagepulver, salt, kakao, vaniljepulver og sukker.

  • Schritt 2/4

    Mos 2 modne bananer, og kom dem i melblandingen sammen med mandelmælk og olie, og bland.

  • Schritt 3/4

    Hæld dejen i en smurt/foret brødform, og vend chokoladedråberne i.

  • Schritt 4/4

    Bages derefter ved 175 °C top-/bundvarme i ca. 40 minutter.

Hvad andre har sagt om Bananbrød med chokolade

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne