Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Brombær-chia budding med macadamia dadelcreme Automatisch oversat

Einfach 22. december 2023
Vorbereitungszeit:
25 Min.

Hvis du godt kan lide, at din morgenmad er frugtagtig og bærrig og samtidig nøddeagtig og sød, vil du elske denne opskrift. Chia budding behøver ikke at være kedeligt - tværtimod er mulighederne super varierede. Et par brombær kan virkelig pifte smagen af de små superfoodfrø op. I kombination med en cremet, nøddeagtig macadamia-dadelpuré smager buddingen simpelthen himmelsk! Uanset om det er til morgenmad eller dessert, vil disse små krukker helt sikkert falde i god jord!

3 spsk. Chiasamen
150 ml Vand
250 friske brombær
1 tsk. Ahornsirup
1 frossen banan
30 Macadamiakerne
1 stor dadel, udstenet
75 ml Havredrik
0 efter behov Bourbon-Vanille
  • Schritt 1/4

    Først skal du forberede chiabuddingen. Det gør du ved at purere brombærrene og derefter blande dem med chiafrø, vand og ahornsirup i en skål.

  • Schritt 2/4

    Lad derefter frøene stå i blød i 15 minutter. Rør rundt af og til for at undgå, at der dannes klumper. Det er bedst at tilberede chiabuddingen om aftenen. Den kan så trække natten over i køleskabet.

  • Schritt 3/4

    For at lave macadamia dadelcremen skal du bruge den frosne banan, macadamiafrøene, den udstenede dadel, havredrikken og bourbonvaniljen. Bland ingredienserne i en blender, indtil du har en homogen, cremet blanding.

  • Schritt 4/4

    Anret til sidst brombærchia budding og macadamia dadelcreme i to lag i glassene. Friske bær ser særligt smukke ud som topping!

Hvad andre har sagt om Brombær-chia budding med macadamia dadelcreme

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne