Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Frankfurter Kränzchen Automatisch oversat

Moderat 24. november 2023
Vorbereitungszeit:
25 Min.
Zubereitungszeit:
25 Min.

En Frankfurterkrans - det behøver ikke altid at være hele kransen!

35 g Kokosmel
35 g Hvedemel
5 g Bagepulver
1 Ei
25 g Erythritol
1,5 spsk. Pudding creme pulver
120 ml Mandelmælk
100 g Vanillepudding
100 g Fedtfattig kvark
3 g Flødestivelse
1 g Guargummi
50 g Hakkede mandler
0 efter behov Kakao
0 efter behov Kanel
0 efter behov Frysetørrede ribs
  • Schritt 1/4

    Rør ingredienserne til dejen sammen, til den er jævn, og bag den i en lille ringformet kageform i 25 minutter ved 175 grader.

  • Schritt 2/4

    Tag den afkølede kage ud af formen, og skær den i to dele (gerne med en kageopdeler).

  • Schritt 3/4

    Pisk buddingen med kvark og flødestivelse og evt. guargummi meget stiv, og fordel ca. 1/3 af den mellem lagene af mørdej.

  • Schritt 4/4

    Læg bundene oven på hinanden, og "overtræk" med den resterende creme. Overtræk med hakkede mandler, kakao og eventuelt saltkaramelsmag. Læg små prikker af creme på kransen, og top med bær.

Hvad andre har sagt om Frankfurter Kränzchen

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne