Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Kokos-pandekager Automatisch oversat

Einfach 30. april 2018
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
10 Min.

Bring palmer, strand og kokosnødder ind i dit hjem. Med denne feelgood-opskrift kan du få en god start på morgenen eller overraske dine kære. Kombinationen af cremet cashewpuré, en luftig dej og diskrete kokosnoter smager ikke kun af ferie, men ser også godt ud på tallerkenen.

10 g Sojamehl
50 g Speltmel
1 tsk. Bagepulver
200 ml Kokosdrik
20 g Kokosmel
1 spsk. Cashewmus
1 tsk. Kokosolie
2 spsk. Agave-sirup
1 knsp. Vanille
3 spsk. Spåner af kokosnød
1 håndfuld Blåbær
1 håndfuld Brombær
1 Kokosnøddechips
  • Schritt 1/8

    Bland speltmel, kokosmel, bagepulver, sojamel og vanilje sammen.

  • Schritt 2/8

    Tilsæt kokosdrik og agavesirup.

  • Schritt 3/8

    Lad dejen stå i ca. 10 minutter.

  • Schritt 4/8

    Smør en pande med kokosolie, og kom 1 spsk af dejen pr. pandekage i panden.

  • Schritt 5/8

    Varm cashewpuréen op, så den bliver mere flydende og dermed lettere at smøre ud.

  • Schritt 6/8

    Fordel den revne kokosnød på en tallerken.

  • Schritt 7/8

    Dyp først kanterne af de færdige pandekager i cashewpuréen, og pynt derefter med kokosflager.

  • Schritt 8/8

    Stabl alle kokospandekagerne oven på hinanden, og pynt med bærrene, den resterende cashewpuré og kokoschipsene.

Hvad andre har sagt om Kokos-pandekager

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne