Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vegansk chokolademousse Automatisch oversat

Einfach 21. juli 2018
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Back- / Ruhzeit:
1 Std.

Har du nogensinde hørt om aquafaba? Vandet fra kikærter på dåse kan piskes og bruges ligesom piskede æggehvider. Tror du ikke på det? Så prøv denne chokolademousse. Det luftige resultat vil slå benene væk under dig!

  • Schritt 1/4

    Bland kokosolie, kakaopulver, agavesirup og vanilje i en skål, og lad det køle af.

  • Schritt 2/4

    Pisk kikærtevandet i flere minutter, til det er stift (som piskede æggehvider).

  • Schritt 3/4

    Bland forsigtigt den afkølede chokolade med kikærtevandet.

  • Schritt 4/4

    Sæt blandingen i køleskabet i mindst en time. Jo længere, jo luftigere.

Hvad andre har sagt om Vegansk chokolademousse

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne