Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Veganske æg Automatisch oversat

Moderat 16. juni 2020
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
5 Min.
Back- / Ruhzeit:
35 Min.

Veganske æg er nemme at tilberede.

200 g Naturtofu
150 g Vand
10 g Sennep
8 g Agar-Agar
1 drys Salt
50 g Sojajoghurt
200 g kogte kartofler
1 tsk. Gurkemeje
17 g Gærflager
1 drys Kala Namak
  • Schritt 1/5

    Til æggehviden pureres tofu sammen med vand, agar agar, halvdelen af gærflagerne og en knivspids salt. Varm blandingen op i en gryde i 5 minutter under konstant omrøring.

  • Schritt 2/5

    Hæld blandingen i æggeforme (f.eks. halverede plastikæg), og lad dem køle af.

  • Schritt 3/5

    Blend de resterende ingredienser til æggeblommerne. Tag de afkølede æggehvider ud af formen, og skær en lille cirkel ud.

  • Schritt 4/5

    Form "æggeblommemassen" til små kugler, og fyld dem i hulrummene, og tryk dem ned.

  • Schritt 5/5

    Giv eventuelt æggeblommen struktur med en gaffel, og de veganske æg er klar.

Hvad andre har sagt om Veganske æg

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne