Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Bagte havregryn med kanelsnegle Automatisch oversat

Einfach 12. april 2021
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Back- / Ruhzeit:
20 Min.

Kanelsnegl til morgenmad? Det er ikke noget problem!

50 g Havregryn
1 tsk. Chiasamen
120 ml Havredrik
15 g vegansk proteinpulver
1 tsk. Bagepulver
0 banan Banane
1 tsk. Vanillepuddingpulver
1 tsk. Ceylon-kanel
1 tsk. Sukker fra kokosnøddeblomster
40 g Yoghurt med kokosnød
  • Schritt 1/8

    Forvarm ovnen til 180 °C top-/bundvarme.

  • Schritt 2/8

    Bland havregryn, chiafrø, bagepulver, banan, proteinpulver og havredrik i en blender, indtil du får en dejlignende konsistens.

  • Schritt 3/8

    Til fyldet blandes kokosyoghurt, vaniljepuddingpulver og lidt kanel i en lille skål.

  • Schritt 4/8

    Bland 1 tsk kanel og kokosblomstsukker til toppingen.

  • Schritt 5/8

    Kom ca. 2/3 af din havregrynsblanding i en ovnfast skål, og dæk laget med et tyndt lag af kanel-sukkerblandingen.

  • Schritt 6/8

    Læg derefter fyldet i midten, og dæk med resten af dejen.

  • Schritt 7/8

    Tilsæt til sidst resten af kanel-sukkerblandingen, og bag i ca. 15-20 minutter.

  • Schritt 8/8

    Til sidst kan du lave en "hvirvel" af kokosyoghurt som topping.

Hvad andre har sagt om Bagte havregryn med kanelsnegle

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne