Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Crumble-ost-valmuefrø-kage Automatisch oversat

Moderat 8. juni 2021
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
1 Std.
Back- / Ruhzeit:
10 Min.

Gentænk valmuefrøkage og tilsæt ostemasse!

180 g Mohn
80 g Sukker (eller andet sødemiddel)
150 g Koldt smør
60 g Spelt semulje
1 stk Ei
60 g Smør/margarine
420 g Mælk (eller vegetabilsk alternativ)
3 stk Æg
120 g Flormelis
120 g Smør
1 tsk. Bourbon-vaniljepulver
250 g Mel
180 g Sukker (eller andet sødemiddel)
55 g Kraft til fodring
750 g Fedtfattig ostemasse
1 tsk. Citronskal
1 drys Salt
  • Schritt 1/5

    Valmuefrøfyld: Bland alle ingredienser, og bring det i kog. Sæt til side til afkøling.

  • Schritt 2/5

    Mørdej: Ælt hurtigt ingredienserne sammen til smuldredej. Tryk halvdelen af smuldredejen ud på bunden af en 26 cm springform beklædt med bagepapir, så du får en glat bund. Forbag i 15 minutter ved 160 grader, og sæt resten af dejen på køl.

  • Schritt 3/5

    Ostemassefyld: Bland æg, smør og maizena. Tilsæt sukker, citronskal, salt og fedtfattig kvark, og rør til en jævn masse.

  • Schritt 4/5

    Fordel først birkesfyldet og derefter kvarkfyldet på den forbagte bund. Smuldr resten af den afkølede mørdej over fyldet, så det bliver til smulder. Bages i ca. 1 time (dæk evt. til efter 30 minutter, så den ikke bliver for mørk).

  • Schritt 5/5

    Lad det hvile i yderligere 10 minutter i den slukkede ovn. Det er bedst at lade det køle helt af og trække natten over.

Hvad andre har sagt om Crumble-ost-valmuefrø-kage

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne