Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Reisporridge Automatisch oversat

Einfach 17. februar 2018
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.
Back- / Ruhzeit:
5 Min.

Denne risengrød kan tilberedes som power-morgenmad eller mellemmåltid.

100 g Ris
20 g tørret mango
225 ml Havredrik
1 håndfuld Kokosnøddechips
15 g Bananenchips
1 drys Ceylon-kanel
1 knsp. Kardemomme
0 efter behov Agavesirup
  • Schritt 1/7

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • Schritt 2/7

    Skær de tørrede mangoer og bananchips i små stykker, og læg dem til side.

  • Schritt 3/7

    Tilsæt mælken, og lad det simre forsigtigt, indtil du får den typiske risengrødskonsistens.

  • Schritt 4/7

    Rør kanel og kardemomme i.

  • Schritt 5/7

    Sød risengrøden efter smag.

  • Schritt 6/7

    Lad grøden køle af til den ønskede temperatur.

  • Schritt 7/7

    Tilsæt finthakket tørret frugt og kokoschips.

Hvad andre har sagt om Reisporridge

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne