🔥Ved temperaturer over 25 °C kan vi desværre ikke garantere, at produkterne forbliver intakte og ikke smelter under transporten🔥

Økologisk konjacfettuccine i vand 500 g

29,75 kr.*

59,50 kr.* pr. 1 kg

Priser er inkl. moms, plus forsendelse

  • Spiseklar fettuccine fremstillet af konjacrodmel
  • Velegnet til mange forskellige saucer og retter
  • Kaloriefattig (5 kcal/100 g)
  • Økologisk
  • Vegansk
Kvalitet: Økologisk konjacfettuccine i vand 500 g
57,75 kr.
57,75 kr.
56,00 kr.

På lager, leveringstid: 3-5 dage

Mindst holdbar til: 16.12.2023

Køb nu: Økologisk konjacfettuccine i vand 500 g

Når du tænker på fettuccine, aktiveres din kreative køkkenhjernes mange idéer til de lækreste pastaretter, såvel som dit mundvand? ? Så spids ører! Vi har noget nyt til dig: vores økologiske konjac-fettuccine! Lad dig ikke vildlede af navnet, vores konjacpasta har intet at gøre med fransk brændevin. I stedet er det hvide nudler lavet af konjacmel, der er udblødt i vand og smager relativt neutralt. Det lyder måske i første omgang lidt basic og kedeligt, men skinnet bedrager! Vores konjaknudler smager lige så godt i en pastasauce som "den ægte vare", dvs. deres slægtninge, der er lavet af hvede-, fuldkorns- eller speltmel. Samtidig har de dog nogle afgørende fordele: De er fedt- og sukkerfri og indeholder kun 5 kalorier pr. 100 g og mindre end 0,1 g kulhydrater. Nå, har "mirakelnudlerne", som de også kaldes, gjort dig nysgerrig? 

Hvad består konjacnudler helt præcist af?

Især i forarbejdet tilstand ligner vores konjacpastaen til forveksling "rigtig" pasta. Forskellen ligger i ingredienserne: Vores konjac-fettuccine består hovedsageligt af vand og lidt konjacmel. Konjacplanten, der også går under navnet djævelens tunge, er er en asiatisk liljeplante. For at fremstille melet tørres rødderne og males derefter. Hvis man derefter tilsætter vand, opstår der en gel-lignende masse, som kan forarbejdes til forskellige fødevarer. Der er mange forskellige muligheder for dette: Konjac-spaghetti, penne, lasagne og endda konjac-ris! Vores konjac-fettuccine er formet til lange, lidt bredere nudler. De kaldes også ofte shirataki-nudler, der er japansk og oversat betyder "hvidt vandfald". Det lyder ret smukt, gør det ikke?

Brug af konjac-fettuccine

I Asien har de været en integreret del af den japanske madkultur i århundreder. Det er ikke så underligt, at konjacnudler smager så godt i Veggie Peanut Stir Fry, i en nudelsalat med sprød tofu, med en grøn karry eller som ingrediens i en varmende nudelsuppe. Ideen med at bruge nudlerne som pasta med et italiensk touch er derimod ny. Vi synes, det er fantastisk! Du skal blot tilberede din yndlings grøntsagsbolognese, pesto-sojaflødesauce eller - hvis det skal være dejligt nemt og bekvemt - vores færdige tomatsauce med basilikum, røre fettuccinen i saucen og lade den simre kort. Enhver pastaelsker vil være begejstret! Som du kan se, er også shirataki-nudler virkelig allrounder. 

Køb økologiske konjac-nudler

Konjac-fettuccine er fremragende i asiatiske retter såvel som med din yndlingspastasauce. Overbevis dig selv om smagen og de mange fordele ved hvedepastaalternativet! Nudlerne lavet af konjacmel endnu ikke er så udbredt her i landet, men nu kan du endelig få dem her i shoppen - til en god pris og i økologisk kvalitet! Bring de lækre mirakelnudler ind i dit køkken og oplev det hvide vandfald i dine retter.

Gennemsnitligt næringsindhold pro 100 g
Energi (i kj/kcal) 25 /  6
Fedt 0 g
Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 0 g
Heraf sukkerarter 0 g
Kostfibre 2.7 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Varenummer: SHIRA_005
Oprindelse Kina
Oprindelse (forarbejdning) Kina
Øko-oprindelse Ikke-EU-landbrug
Indhold 0.5 kg
Producent KoRo
EAN/GTIN 4260718297062
Datablad Specifikation
Øko-kontrolorgan
CN-BIO-119
Spor Forklaring af sporhenvisning
Forsendelse Leveringstid
Virksomhed KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Opbevaring Bei 5–25°C lagern. Sobald geöffnet, maximal 4 Tage gekühlt lagern
Ingredienser 95,7% vand, 4% konjacmel*, surhedsregulerende middel: 0,3% citronsyre * fra økologisk landbrug
Krydskontaminering Indeholder ingen allergener i henhold til EU-forordning 1169/2013
Mindst holdbar til 16.12.2023
Varebetegnelse Økologisk pastalignende produkt fremstillet af konjacmel i vand
Spørgsmål og svar: Økologisk konjacfettuccine i vand 500 g
Planten, der også er kendt som djævletunge eller tåre træ, stammer oprindeligt fra Asien, hvor den længe har været en integreret del af madlavningskulturen i Japan og Kina, for eksempel.
Vores konjaknudler har mange fordele: de er fedt- og sukkerfri, indeholder ingen gluten og har 6 kalorier pr. 100 g og mindre end 0,1 g kulhydrater. Og de smager lige så godt som deres hvede, spelt og andre slægtninge! Det vil få alle pastaelskere til at få deres hjerter til at slå hurtigere!
Ja, for vores fettuccine består kun af vand, konjacmel fra konjakroden og lidt citronsyre. Det gør dem perfekte til mange veganske opskrifter.
Rene konjaknudler har en neutral, knap mærkbar smag. Derfor er de ægte allroundere i køkkenet og passer godt til mange forskellige retter og saucer, hvis smag de kan absorbere på vidunderlig vis.
Til fremstillingen tørres konjakroden først og formales til konjacmel. Dette blandes derefter med vand for at danne en gel-lignende masse. Herefter kan de lange, brede nudler formes af dette.
Det er bedst at opbevare pastaen et mørkt, tørt og køligt sted. De er holdbare i mindst 24 måneder i den originale uåbnede emballage. Når du har åbnet pakken, skal du opbevare fettuccinen i køleskabet og spise den inden for 4 dage.
Du kan tabe dig hovedsageligt ved hjælp af et dagligt kalorieunderskud. Vores konjaknudler har et lavt kalorieindhold (5 kalorier pr. 100 g) og er derfor ideelle til en lang række kaloriefattige retter. Selvfølgelig er de ikke et must: du kan også bare spise flere grøntsager og frugt, motionere mere eller være mere aktiv i din hverdag for at opnå det kalorieunderskud, du har brug for for at tabe dig!
Nudler lavet af konjacmel har 5 kalorier pr. 100 g og er derfor kaloriefattige.
Konjaknudler, også kendt som Shirataki-nudler, indeholder mindre end 0,1 g kulhydrater, 0 g fedt og 0 g sukker pr. 100 g.
Du skal ikke være bekymret, hvis du lugter konjaknudlerne lidt syrligt og fiskeagtigt, når du åbner pakken - vi har selvfølgelig ikke smuglet frisk fisk ind her. Lugten kommer fra konjacmelet og er typisk for shirataki. Så snart du har skyllet nudlerne med vand og er færdig med at tilberede dem, smager eller lugter de ikke længere af fisk!
Ja, ingredienserne i vores konjac-fettuccine er økologisk dyrket.
Ud over spiseklare økologiske konjac-fettuccine tilbyder vi også spaghettiformede økologiske konjac-nudler i vand og tørrede konjac-nudler.
Ja, det er de. Navnet konjaknudler kommer fra konjacplanten, hvis tørrede og malede rod de er lavet af. Shirataki betyder "hvidt vandfald" på japansk og beskriver udseendet af de aflange, hvide nudler. Begge navne henviser dog til et og samme produkt.
Konjac-nudler er i princippet veltolereret og udløser ikke nogen kendte allergiske reaktioner. Du bør dog undgå et for stort forbrug. Hvis du oplever bivirkninger, skal du kontakte din læge.
Det er nemt at tilberede vores konjac-fettuccine, som er klar til at spise: Først skal du dræne vandet fra pakken, skyl nudlerne under koldt vand og tilsæt dem til din yndlingssauce. Lad det derefter simre kortvarigt - og så er du klar til at nyde det! Alternativt kan du opvarme fettuccinen separat i en gryde eller i mikrobølgeovnen i 1-2 minutter.
Prisudvikling "Økologisk konjacfettuccine i vand 500 g"

Sådan har prisen udviklet sig over tid

Alle oplysninger uden garanti!

0/5

0 Bewertungen

Kunderne købte også