Køb nu: Økologisk groft sojakød 1 kg
Du er sulten efter hakkekød med cremet svampesovs, rødkål og brune kartofler, som mormor lavede dem, men du vil ikke spise kød? Så pas på, for efter vi allerede har præsenteret dig for et vegansk kød-alternativ til lækker bolognese og brændende chili con arne med vores økologiske fint hakket sojakød, kommer her din billet til kødfri, men nostalgisk soul food. Vores grove økologiske sojakød er lavet af 100 % soja, og størrelse og form gør det perfekt til hyggelige søndagsmiddage, sprøde grøntsagsretter og lækre ovnkreationer. Køb vores grove økologiske sojakød nu!
Sådan tilberedes vegansk sojakød
Vejen fra pakken til tallerkenen: For at tilberede sojagranulatet skal du blot lade det trække og hvile i ca. 10 minutter i kogt økologisk grøntsagsbouillon eller økologisk grøntsagsbouillon uden salt og lade det hæve. Hæld den overskydende væske fra, og så har du alle slags kulinariske muligheder - marinere, panere eller du fylder dine yndlingsgrøntsager med det og steger dem i ovnen? Sauteret og serveret med hvide økologiske basmatiris, kan du også toppe kødet med vores fine tomatsauce med aubergine. Eller foretrækker du hellere arrabiata?
Køb groft økologisk sojakød
Vores grove økologiske sojakød er efterhånden på alles læber. Og det forstår vi godt, for den hurtige og nemme tilberedning gør vores raffinerede, krydrede sojahakkekød velegnet til et hurtigt måltid efter arbejde såvel som til en særlig lejlighed. Det er også rigt på protein og har et højt fiberindhold. Vi gør dig kødløst lykkelige. Vores grove økologiske sojakød - bestil det nu!
Gennemsnitligt næringsindhold | per 100 g |
---|---|
Energi (i kj/kcal) | 1497 / 356 |
Fedt | 8 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 1.6 g |
Kulhydrater | 14 g |
Heraf sukkerarter | 6.2 g |
Kostfibre | 15 g |
Protein | 50 g |
Salt | 0.02 g |
Varenummer: | SOJA_002 |
---|---|
Bedst før | 31.05.2024 |
Oprindelse | Østrig |
Øko-oprindelse | EU-jordbrug |
Indhold | 1 kg |
Producent | KoRo |
EAN/GTIN | 4260335838730 |
Datablad | Specifikation |
Øko-kontrolorgan |
|
Spor | Forklaring af sporhenvisning |
Forsendelse | Leveringstid |
Virksomhed |
KoRo Handels GmbH Hauptstraße 26, 10827 Berlin |
Opbevaring | Opbevares tørt og køligt. |
Ingredienser | 100% SOJA** fra økologisk landbrug |
Krydskontaminering | Kan indeholde GLUTEN, JORDNØDDER, MÆLK (LACTOSE), andre NØDDER, SENNEP og SESAM |
Varebetegnelse | Økologisk sojakød |
Etikethenvisning | Ingredienser, næringsværdier og emballage kan variere. For korrekte oplysninger henvises til produktbeskrivelsen. |
Presse og forhandlere | Download billede uden baggrund |
Für unsere Bio Sojaschnetzel können wir eine Kreuzkontamination mit Gluten nicht ausschließen. Personen mit Zöliakie oder einer starken Glutenunverträglichkeit raten wir daher vom Verzehr ab.
Das kommt natürlich ganz auf die Person und ihren Hunger an. Wir empfehlen jedoch für 4 Personen 100 g Schnetzel einzurechnen, wenn es eine sättigende Beilage wie z. B. Nudeln oder Reis und Gemüse dazu gibt.
Für unser grob geschnetzeltes Soja werden Sojabohnen aus österreichischem, biologischem Anbau gemahlen und anschließend gepresst. Dabei wird das Sojamehl vom Sojaöl getrennt. Die Masse wird danach mit einem Extruder in die gewünschte Form gebracht. Nach einem Trocknungsvorgang werden die Sojaschnetzel schließlich verpackt.
Gib die gewünschte Menge Geschnetzeltes in ausreichend Gemüsebrühe oder heißes, gewürztes Wasser und lass die Schnetzel einweichen und aufquellen. Als Faustregel kannst Du Dir hierfür 100 g Geschnetzeltes auf 200–300 ml Flüssigkeit merken. Anschließend ist das Sojagranulat verzehrfertig und Du kannst es ganz nach Deinem Geschmack würzen und weiterverarbeiten.
Bei einer Temperatur zwischen zehn und 25 °C ist das Sojagranulat ungeöffnet ab der Produktion mindestens 18 Monate haltbar.
Unsere Bio Sojaschnetzel haben einen hohen Ballaststoffgehalt und sind proteinreich. Sie sind schnell und einfach zuzubereiten und lassen sich vielseitig weiterverarbeiten. Daher sind sie eine hervorragende vegane Alternative zu Fleisch. Die Größe des Sojagranulats erinnert an Geschnetzeltes, weshalb es sich besonders gut für frische Gemüsepfannen, cremige Currys oder Sahnesoßen eignet.
Økologisk groft sojakød 1 kg | Økologisk fint sojakød 1 kg | Tekstureret ærteprotein 600 g | Økologiske soja-medaljoner 500 g | |
Bedømmelser | ||||
Pris | 98,00 kr.* | 94,50 kr.* | 112,00 kr.* | 87,50 kr.* |
Artikelnummer | SOJA_002 | SOJA_001 | ERBSE_001 | SOJA_018 |
Indhold | 1 kg | 1 kg | 0,6 kg | 0,5 kg |
Basispris | 98,00 kr.* / 1 kg | 94,50 kr.* / 1 kg | 186,67 kr.* / 1 kg | 175,00 kr.* / 1 kg |
Allergene | Kan indeholde GLUTEN, JORDNØDDER, MÆLK (LACTOSE), andre NØDDER, SENNEP og SESAM | Kan indeholde GLUTEN, JORDNØDDER, MÆLK (LAKTOSE), SESAM, MANDLER, PEKANØDDER, PISTACIENØDDER og MACADAMIA-NØDDER | Kan indeholde spor af GLUTEN, NØDDER og SESAM. | Kan indeholde spor af GLUTEN, NØDDER og SESAM |
Zutaten | 100% SOJA** fra økologisk landbrug | 100 % SOJA* *fra økologisk landbrug | 100% gule ærter | 100 % tekstureret SOJAMEL* * fra økologisk landbrug |
Energie (kcal) | 356 | 356 | 362 | 354 |
Fett | 8 | 7,5 | 6,3 | 6 |
Kohlenhydrate | 14 | 14 | 10 | 15 |
Ballaststoffe | 15 | 15 | 9,7 | 16 |
Eiweiß | 50 | 50 | 61 | 52 |
Sorten & Herkunft
Soy granules
These small granules made of soy are perfect for a vegan Bolognese, as they resemble minced meat in size (3-5 mm) and, once soaked, in texture.
The demand for soy has been steadily growing over the past 30 years. In 2017, the world harvest of soy was 352 million tons. The ten largest producers, led by the USA, together produced 97% of the total world harvest.
Sådan har prisen udviklet sig over tid
Alle oplysninger uden garanti!
Login
4-5 stjerne bedømmelser 🙂
Den vil aldrig mangle i mit spisekammer.
1-3 stjerne bedømmelser 🙃
Tager godt imod krydderier, kan steges eller koges og kombineres med næsten alle grøntsager.
Meget god
Fremragende produkt
Fremragende produkt
Gå ikke glip af det i spisekammeret
Vi elsker meget højt
Igen og igen med glæde...
Beste Sojaschnetzel
Besser als gedacht
Beim Übergießen der Schnetzel mit heißem Wasser riecht es leicht nach Hähnchen (!) finde ich. Dann ausdrücken, marinieren/würzen und anbraten. Natürlich ersetzt mir so ein Produkt kein Steak, aber dann esse ich eben ein Steak. Aber für Geschnetzeltes oder Einlage in ein Curry echt top. Von der Konsistenz etwas weicher als Hähnchen, aber gut. Werde ich definitiv wieder kaufen und regelmäßig in meinen Speiseplan integrieren.
Besser als gedacht
Beim Übergießen der Schnetzel mit heißem Wasser riecht es leicht nach Hähnchen (!) finde ich. Dann ausdrücken, marinieren/würzen und anbraten. Natürlich ersetzt mir so ein Produkt kein Steak, aber dann esse ich eben ein Steak. Aber für Geschnetzeltes oder Einlage in ein Curry echt top. Von der Konsistenz etwas weicher als Hähnchen, aber gut. Werde ich definitiv wieder kaufen und regelmäßig in meinen Speiseplan integrieren.
Vores bestsellere
Gå på opdagelse iblandt vores og jeres absolutte yndlingsprodukter!